dK Sport is opgericht door Caspar der Kinderen en Annette der Kinderen - van Deursen. Vechtsport is de voornaamste basis en bindende factor binnen dK Sport.

Annette:

Annette heeft 12 Jaar lang als Taekwondoka topsport bedreven, binnen het Nederlands Team Taekwondo, toen nog onder de naam Annette van Deursen. Daarbij heeft zij een een enorme schat aan kennis opgedaan voor wat betreft sport, bewegen en voeding. Door de jaren heen heeft Annette vele Sportartsen, Fysiotherapeuten, Trainers en Coaches mogen ontmoeten en alle denkbare onderzoeken, keuringen en tests die men kan verwachten binnen een topsportomgeving aan den lijve ondervonden. Annette heeft deelgenomen aan talloze internationale wedstrijden waaronder: Europese Kampioenschappen, WereldKampioenschappen en Olympische Spelen. Deze kennis draagt er toe bij dat zij een andere manier van kijken heeft naar trainen, bewegen, gewicht en voeding, dan de gemiddelde fit-coach. Mede hierdoor heeft dK Sport ik een unieke trainingsmethode die er voor zorgt dat u blijvend resultaat behaalt. Bij dK Sport draait het voornamelijk om: gewichtscontrole, bewegen en het aanmeten van een gezonde leefstijl, op een manier die plezierig is. Naast ex-TopTaekwondoka en eigenaar van dK Sport, is Annette HBO Verpleegkundige en Diabetesverpleegkundige, zodoende heeft zij de nodige technische kennis van het menselijk lichaam, voedingsleer en EHBO. Al enkele jaren begeleidt Annette mensen bij het stellen en behalen van doelen op het gebied van bewegen, voeding en leefstijl. Met verbluffende resultaten!


dK Sport, Annette der Kinderen

Caspar:

Caspar heeft ruim 14 jaar ervaring in de Bokssport, hij heeft enkele wedstrijden gebokst voor de ervaring, en zich vervolgens gericht op het trainerschap als Bokstrainer. Inmiddels heeft hij 13 jaar ervaring als Bokstrainer en Conditietrainer. In het begin van zijn trainerscarrière heeft Caspar de opleiding tot Jiu-Jitsu-trainer gevolgd en in deze sport de 3e graad (Dan) behaald. Caspar is gediplomeerd Sportmasseur, die zich als een van de eersten in Nederland richtte op blessure-behandelingen met zogenaamde Triggerpoint-therapie. Lange tijd is hij sportmasseur en massagetherapeut geweest van vele wedstrijd-vechtsporters zoals (kick)boksers en van zijn vrouw Annette tijdens haar carrière als Top-Taekwondoka. Caspar is gespecialiseerd in rug- en schouderklachten en ontwikkelde een eigen methode voor het behandelen van Lumbago (spit). Tevens heeft hij ruime ervaring met blessurepreventie en herstel na blessures, zoals die voorkomen in de vechtsport, met name Spierkwetsuren en Kneuzingen. Naast eigenaar van dK Sport is Caspar Dialyseverpleegkundige in het Máxima Medisch Centrum. Zodoende bestaat er voor dK Sport de mogelijkheid, zij het informeel, ruggespraak te houden met specialisten, zoals internisten en vaatchirurgen. Wie traint bij dK Sport is in goede handen.


dK Sport, Caspar der Kinderen

dK Sport, Caspar en Annette der Kinderen