Gemengd boksen

‘Boxing is the sport to which all other sports aspire’ zei George Foreman ooit. Dit is precies de reden waarom dK Sport de Bokssport zo hoog in het vaandel heeft: álle andere sporten kijken er naar op, gebruiken er elementen uit of refereren ernaar. En met een goede reden: Boksen is een allround sport. Goed voor opbouw van conditie, kracht, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen, je vóelt je gezonder!

Daarnaast is het een tactisch spel dat door eenieder op zijn of haar eigen manier gespeeld wordt. Daardoor blijft het interessant.

Het doel van dKSport is je met deze training het boksen zo goed mogelijk eigen te laten maken. Op een manier zodat je wereldwijd een boksschool binnen kunt lopen met het vertrouwen dat je de basis goed beheerst, en nooit een modderfiguur zult slaan. Boksen zoals het hoort, en geen flauwekulletjes!

dK Sport wil graag dat je plezier beleeft aan het boksen en dat je terugkomt voor een volgende training dus houden we rekening met je niveau en kunde. Het risico op blessures is minimaal. Je wordt niet de eerste les afgeslagen om te kijken wat je in huis hebt.

dKSport is géén wedstrijdschool, dus begeleidt geen wedstrijdvechters, iedereen krijgt de aandacht die hij/zij verdient.

Eén reminder: Een bitje is verplicht bij deze les. Wij doen er alles aan om je blessurevrij te laten trainen, maar het blijft boksen, iets wat tegenwoordig nogal breed wordt gezien door verschillende aanbieders, dus je krijgt klappen en deelt ze uit, zo simpel is het. En je gaat er van genieten!

dK Sport daar waar het nog om Sport draait!

dKSport gemengd boksen1 dKSport gemengd boksen2