‘Mensen die een hekel hebben aan bewegen krijgen er plezier in bij dK Sport, mensen die denken het niet te kunnen, zelfvertrouwen!’

In toenemende mate zijn bedrijven zich bewust van het nut om sportactiviteiten aan te bieden aan het personeel. Het begon met de komst van de zogenaamde ‘bedrijfsfitness’, overgewaaid uit de Verenigde Staten.

Inmiddels is wel duidelijk geworden dat ‘bedrijfsfitness’ niet toereikend is om mensen blijvend te motiveren om te bewegen. De gedachte is prima, echter lijkt het erop dat deelnemers er vol goede moed aan beginnen, maar gaandeweg de motivatie verliezen om te gaan. Deze trend is overigens in de gehele fitness-branche waar te nemen.

Argument 1 om voor dK Sport te kiezen:

Wij garanderen een unieke training aan te bieden waar deelnemers meer plezier aan beleven dan aan een standaard (bedrijfs)fitness programma!

Sport = Spelen
In de aloude uitspraak: ‘geeft het volk brood en spelen’ staat het spelen ook al voor sport. Wie werknemers laat sporten laat hen dus spelen, spel prikkelt de fantasie en bevordert vindingrijkheid.

Volgens onze filosofie mag bedrijfssport dan ook nooit een verlengde zijn van het werk, juist het afstand nemen van het werk en het leegmaken van het hoofd zorgt voor frisse motivatie op de werkvloer.

Actie wordt uit rust geboren.

Wij van dK Sport zijn van mening dat bedrijfssport niet met rapportjes en prestatiedoelen onderbouwd moet worden. dK Sport streeft naar blijvend resultaat, niet naar een tijdelijke prestatieverbetering!

Argument 2 om voor dK Sport te kiezen:

Wij gaan voor blijvend resultaat, nieuwe tijden vragen om nieuwe manieren van kijken naar en omgaan met bewegen.

dK Sport is koploper van de gedachte dat er niet zoiets bestaat als ‘snel een blijvend resultaat’ Wie zijn leefstijl wil verbeteren zal 2 dingen moeten investeren: Tijd en Inzet. Wij helpen daarbij door de juiste handreikingen te doen en te laten zien dat bewegen echt leuk is!

Argument 3 om voor dK Sport te kiezen:

dK Sport is 100% vechtsport, dus inzet, doorzettings- en incasseringsvermogen!

Alle trainingen die door dK Sport verzorgd worden hebben hun oorsprong in de vechtsport, met name in de Tae Kwon Do en het Boksen.

Wij zijn gevormd door de hoogst mogelijke inzet die deze sporten, anders dan elke andere sport, van een deelnemer verwachten. Deze basis draagt bij aan het plezier dat deelnemers aan onze trainingen zullen beleven.

Neem contact op en ervaar wat dK Sport zo uniek maakt!

  1. Programma’s op maat
  2. Clinics
  3. Trajecten
  4. Groepstrainingen
  5. Voedingsadvies
  6. Blessurepreventie
  7. Hersteladvies